Franky Four Fingers 2017 13% 0,375l

Sörfőzdénk legkomplexebb söre, amelynek magas alkoholtartalmát mindenféle hozzáadott cukor nélkül értük el. Tradicionális angol alapanyagokból készült, amelyben a fő szerepet a Maris Otter maláta és a Fuggle komló kapta. Hogy nemesedjen és elérje mostani karakterisztikáját, egy évig érleltük palackban.

Ennek az eredménye ez a nagyon sűrű, bronzvörös színű, gazdag malátás ital. Összetett ízvilágában a hordós, sherry-s jegyek keverednek a Fuggle komló virágos aromájával. A söröket (Franky és Boris) speciális 0,375l-es, illetve 1,5l-es palackba hozzuk forgalomba és limitált kiadásúak. Mindössze néhány ezer darab készül belőlük. Minden darab egyedi sorszámmal rendelkezik, továbbá fel van tüntetve rajtuk az évjárat. Ez azért fontos, mert minden évben az első 120 sorszámmal ellátott palackot nem hozzuk forgalomba. Terveink szerint néhány év múlva fogjuk kiadni őket egy exkluzív válogatáscsomagban, amely tartalmazza majd a különböző évjáratokat.

Összetevők: ivóvíz, árpamaláta (Maris Otter, Special B, Caramunich II), komló (Magnum, Mandarina Bavaria), sörélesztő, pezsgőélesztő.

Ajánlott fogyasztási hőmérséklet: 12-15 °C.

Sörjellemzők: ABV: 13%, IBU: 55, SRM: 23, PLATO: 25°

Szezonális sör, csak télen kapható.

Aranyérem
Barcelona Beer Challenge 2016

Bronzérem
Commonwealth Craft Beer Cup 2016 Kentucky, Lexington
1 338 Ft + ÁFA (1 699 Ft)
Egységár: 3 567 Ft/L + ÁFA (4 531 Ft/L)
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről