Meggyes Sör 0,33l GYÉMÁNTDÍJJAL A LEGJOBB MAGYAR GYÜMÖLCSÖS SÖR LETT A SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE MEGGYES SÖRE

MEGGYES LAGER
A valódi érett gyümölcsök hamisítatlan zamata keveredik ebben a könnyed, fátyolos habbal töltött sörben. A Szent András Sörfőzde Meggyes Sörében a gyümölcsös íz harmonikus egyensúlyban találkozik a malátával, a fanyar meggy íze a gyümölcs természetességét kölcsönzi az italnak, háttérbe szorítva a komló, a maláta, az alkohol ízét.

2015
Meggyes Sör: Arany Sörpecsét verseny, Tabor (Csehország), bronzérem
2017
Meggyes Sör: Arany Sörpecsét verseny, Ceské Budejovice (Csehország), bronzérem
Meggyes Sör: World Beer Idol (Csehország), ezüstérem
A nemzetközi Central European Beer Awards 2018 sörversenyen a lehető legrangosabb gyémántdíjjal jutalmazták a Szent András Sörfőzde valódi meggyből készült Meggyes Sörét, így a korábbi csehországi érmek után ismét bebizonyosodott, hogy hazánk legjobb meggyes söre még mindig a Szent András Sörfőzdében készül. Ezüstéremmel tért haza még a főzde bécsi ászoka, az Óarany és tradicionális baksöre, a Fekete is. Bronzérmes pedig a Monarchista lett.

A 2018. június 09-én Gyulán megrendezett nemzetközi Central European Beer Awards 2018 sörversenyen 6 országból (Szlovákia, Lengyelország, Szerbia, Csehország, Ausztria, Magyarország) 32 főzde nevezett 107 mintával. A díjakat két kategóriában osztotta ki a nemzetközi szakmai zsűri: a házi amatőr sörfőzők versenyén kilenc bronz, két ezüst, négy arany és négy champion díjat osztottak ki, míg a kisüzemi kézműves sörfőzdék kategóriájában hat bronz, tíz ezüst, nyolc arany és hat champion díj talált gazdára a különdíjak mellett.

A verseny igazgatója, Ladislav Kovacs azt nyilatkozta, hogy nagyon sok kiváló minőségű sör érkezett a megméretésre. Az italokat kompletten bírálták az illat, az íz, az összbenyomás és egyéb szempontok alapján egy korszerű, számítógépes program felhasználásával, egy amerikai rendszer szerint.
369 Ft + ÁFA (469 Ft)
Egységár: 1 119 Ft/l + ÁFA (1 421 Ft/l)
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről