Meggyes Sör 0,5l GYÉMÁNTDÍJJAL A LEGJOBB MAGYAR GYÜMÖLCSÖS SÖR LETT A SZENT ANDRÁS SÖRFŐZDE MEGGYES SÖRE

Kosárba helyezés előtt kérem kattintson a Sörös üveg Békésszentandrási
kijelölésre!

Típus: Meggyes lager

A Szent András Sörfőzde valódi gyümölcsből készült Meggyes Sörében a gyümölcsös fanyar íz harmonikus egyensúlyban találkozik az édeskés malátajegyekkel. Sörünkhöz a békési családi vállalkozás, a Szabo & Szabo gyümölcsfeldolgozó kisüzem friss, roppanós meggyéből készült sűrítményét adtuk azért, hogy hazánk egyik legfinomabb meggyes sörét készíthessük el.Maláták: pilseni és pörkölt maláták

Komlók: hallertau perle

Extrakt (szárazanyagtartalom): 11 Balling

Egyéb összetevők: meggy
Meggyes Sör – ezüstérem a World Beer Idol versenyen
Ezüstérmet nyert a Szent András Sörfőzde Meggyes Söre a csehországi World Beer Idol nemzetközi sörversenyen. A nemzetközi sörszcénából 2017-ben a bírák egyetlen gyümölcsös sört, a békésszentandrásiak Meggyes Sörét választották be a legjobbak közé.

Meggyes Sör – újabb bronzérem a csehországi Arany Sörpecsét versenyen
Csehország legrangosabbnak számító sörversenyén, az Arany Sörpecséten bronzéremmel jutalmazták a Szent András Sörfőzde Meggyes Sörét, de az egyik legerősebb kategória döntőseként végzett a főzde bécsi ászok söre, az Óarany is. A csehországi Ceske Budejovice-ben megrendezett szakmai kóstoláson alapuló nemzetközi versenyen a magyar indulók közül egyedül a Szent András Sörfőzde tért haza díjjal.

2017
Meggyes Sör: Arany Sörpecsét verseny, Ceské Budejovice (Csehország), bronzérem
Meggyes Sör: World Beer Idol (Csehország), ezüstérem

A nemzetközi Central European Beer Awards 2018 sörversenyen a lehető legrangosabb  gyémántdíjjal jutalmazták a Szent András Sörfőzde valódi meggyből készült Meggyes Sörét, így a korábbi csehországi érmek után ismét bebizonyosodott, hogy hazánk legjobb meggyes söre még mindig a Szent András Sörfőzdében készül. Ezüstéremmel tért haza még a főzde bécsi ászoka, az Óarany és tradicionális baksöre, a Fekete is. Bronzérmes pedig a Monarchista lett. 

A 2018. június 09-én Gyulán megrendezett nemzetközi Central European Beer Awards 2018 sörversenyen 6 országból (Szlovákia, Lengyelország, Szerbia, Csehország, Ausztria, Magyarország) 32 főzde nevezett 107 mintával. A díjakat két kategóriában osztotta ki a nemzetközi szakmai zsűri: a házi amatőr sörfőzők versenyén  kilenc bronz, két ezüst, négy arany és négy champion díjat osztottak ki, míg a  kisüzemi kézműves sörfőzdék kategóriájában hat bronz, tíz ezüst, nyolc arany és hat champion díj talált gazdára a különdíjak mellett. 

A verseny igazgatója, Ladislav Kovacs azt nyilatkozta, hogy nagyon sok kiváló minőségű sör érkezett a megméretésre. Az italokat kompletten bírálták az illat, az íz, az összbenyomás és egyéb szempontok alapján egy korszerű, számítógépes program felhasználásával, egy amerikai rendszer szerint. 

377 Ft + ÁFA (479 Ft)
Egységár: 754 Ft/l + ÁFA (958 Ft/l)
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről