Kürtős kalács 220g

A kürtős kalács tésztánkról:

A kürtős kalács tésztánk teljes receptje féltve őrzött titkunk, ezért nem árulhatjuk el. Annyit azonban elmondhatunk róla, hogy olyan alapanyagokból készül, amelyek évszázadok óta hozzáférhetőek voltak a legszegényebb anyagi körülmények között élők részére is. Tehát pontosan ugyanazt a legegyszerűbb és legfinomabb kürtőskalács tésztát készítjük vevőinknek, amelyet az erdélyiek a legnépszerűbb saját édességüknek tartanak.

Kürtöskalácsunk tésztájának tökéletessége az alapanyagok kiváló minőségének, a dagasztástól a sütésig eltelt hosszú idő alatti gondos, folyamatos odafigyelésnek és alapos munkának az eredménye.

A már jól ismert kürtőskalács ízesítéseken túl (fahéj, dió, kakaó, vanília, natúr, kókusz, mogyoró, mák) igazán különleges kürtőskalácskalács variációkkal is szolgálhatunk. Pl.: amikor a csokigolyós-fahéjas kalács tésztáját megbolondítjuk egy kis kandírozott narancshéjjal, vagy amikor a tésztába aszalt meggy vagy aszalt áfonya darabkákat szórunk. De vannak rendszeres vevőink, akik a húsvéti sonkához velünk süttetik meg a kürtős kalácsot és kívülről nem cukormázzal, hanem enyhén sózva kérik... Hmmm. A kürtős kalács 220 gr-os, de igény esetén ennél kisebbet is tudunk készíteni.

Amire még szeretnénk felhívni vevőink figyelmét az az, hogy mereven elzárkózunk mindenféle - a tésztakészítés folyamatát megkönnyítő, meggyorsító - adalékanyag használatától. Tehát a mi kürtős kalács tésztánk nem tartalmaz hozzáadott tartósítószert, színezéket, ízfokozót, állományjavítót, lisztkezelőszert és egyéb szörnyűségeket.

Kürtöskalácsainkat fogyaszthatják tojásra és tejre érzékenyek is.

Összetevők:
búzaliszt – víz- cukor – növényi olaj (napraforgó) – vanilin cukor (kristálycukor + aroma) élesztő – só, fahéj (0,2%)
Glutént tartalmaz!
592 Ft + ÁFA (699 Ft)
Unit price: 2 962 Ft/Kg + ÁFA (3 495 Ft/Kg)
Not available for purchase!
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product