Sandeman Porto Tawny 19,5%

A Sandeman Porto Tawny egy tökéletes példája a tradícionális portói borkészítési hagyománynak. Az évről évre legszebb formájukat hozó könnyed borok találkozása ez, kellemes, közepesen intenzív testtel, finom mazsolás, piros bogyós aromatikával.

Mire számíthat a Sandeman Porto Tawny kóstolásakor?

A tiszta, vöröses borostyánszínű portói borkülönlegesség illatában először a krémes vanília és az aszalt gyümölcsök aromáit fedezhetjük fel. Ezután a piros bogyós gyümölcsök és a hordós érlelés által kapott illatok is megmutatják magukat. Ízében a közepesen intenzív testességgel és izgalmas aromavilággal találkozunk. Az aszalt gyümölcsök, a mazsola, a finom bogyósok, a málna dominanciájával, valamint a finom krémes vanília mind-mind visszaköszönnek. Végül pedig finoman megjelenik a pörkölt mogyoró is. Tökéletes választás különleges alkalmak aperitif italaként, illetve számunkra fontos személyek számára ajándékként adva is.

Harmonikusan komplex ízvilága miatt kiváló választás aperitifként, míg magasabb alkoholtartalma és édessége miatt bátran választhatjuk desszertek kísérőjeként is. Szuper párost alkot egy finom creme brulée-vel, karamellás édességekkel és a kéksajtokkal is. A legszebb arcát 12-16°C-ra hűtve (akár jégre töltve), egy elegáns kristálypohárban, fogyasztva mutatja nekünk. Dekantálást nem igényel.nõség és érték verhetetlen kombinációját kínálják. Selymes utóíze miatt kiváló desszertek mellé, vagy magában jól behûtve vagy jégre töltve is fogyasztható.
2 834 Ft + ÁFA (3 599 Ft)
Einheitspreis: 3 778 Ft/L + ÁFA (4 799 Ft/L)
db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel