Sandeman Sherry Medium Sweet 15%

A Sandeman Sherry Medium Sweet borlikőr minden kortyában megjelenik a Sandmen szakértőinek figyelme és gondoskodása. Az oxidatív érlelés, a saját tölgyfahordó mind új életet ad az italnak. Ennek köszönheti rézborostyános, gazdag arany árnyalatú színvilágát és hihetetlenül kellemes, összetett aromatikáját is.

Mire számíthat a Sandeman Sherry Medium Sweet kóstolásakor?

Ahogyan a neve is mutatja, a Sherry Medium Sweet egy nagyon kellemes desszert likőrbor, ami tökéletes kísérője a fontosabb eseményeknek. Már izgalmas színével felhívja magára a figyelmünket és szerencsére íz- és illataromatikájában sem okoz nekünk csalódást.

Illatában egy tál mézes, krémes, ánizsos aszalt gyümölcs jut eszünkbe. Kortyában pedig szépen vissza is köszönnek ezek a jegyek: meghatározó benne az édesgyökér, az ánizs, mazsola, aszalt szilva, ananász, sőt, finoman a mandula krémessége is megjelenik. Kristálytiszta lecsengésével, finom, bársonyos utóízével pedig hosszas értelmezést enged nekünk.

Nem igényel dekantálást, így felbontás után (10-12°C-ra hűtve) azonnal fogyasztható. Magasabb alkoholtartalma, kellemes, komplexen édes ízvilága miatt bátran választhatjuk önállóan, aperitifként. Izgalmas élmény egy szép kristálypohárban, jégre öntve. Sütemények, krémsajtok, fagylaltok, csokoládék és minőségi kéksajtok mellett is gyönyörű formáját hozza.
1 843 Ft + ÁFA (2 340 Ft)
Einheitspreis: 2 457 Ft/L + ÁFA (3 120 Ft/L)
db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel