Sandeman Sherry Medium Dry 15%

A Sandeman Sherry Medium Dry, ahogyan a neve is mutatja egy olyan speciális készítési eljárásnak az eredménye, mely során a Sandeman szakértői a legjobb alapok kiválasztása után épp csak annyira erősítik a bort, hogy az ne eredményezzen nagyon magas alkoholfokot és édességet. Az eredmény pedig egy hihetetlenül kellemes, sokszínű, harmonikus ital.

Mire számíthat a Sandeman Sherry Medium Dry kóstolásakor?

A Sandeman Sherry Medium Dry-t a kezedben tartva egy gazdag, finoman összetett, mégis harmonikus borlikőr élményét élheted át. Emögött az enyhe rezes árnyalatú telt borostyán ital mögött igazi izgalmak rejtőznek!

Illatában a mézes, kandírozott, mazsolás jegyek mellett megjelenik egy, a hordós érlelésnek köszönhető tölgyes, mogyorós jelleg is. Ízében először egy óvatos sóssággal lep meg bennünket, amit később szépen fel is vált a mézes, kandírozott gyümölcsös, mazsolás és sárgadinnyés ízvilág. A sort a diós, mogyorós jegyek zárják le, ezzel alkotva meg a teljes összhangot. Ezt a harmonikus aromatikát a hosszú lecsengés miatt szerencsére még sokáig élvezhetjük a szánkban.

A Sandeman Sherry Medium Dry nem igényel dekantálást, így felbontás után (10-12°C-ra hűtve) azonnal fogyasztható. Kellemes, összetett világa, enyhe édessége miatt egy elegáns kristálypohárba töltve, akár jégre öntve is tökéletes aperitif válhat belőle. Ugyanakkor pástétomok, füstölt húsok, gazdagabb tenger gyümölcseiből álló levesek és persze minőségi sajtok társaként is megállja a helyét.Sandeman Sherry: Mahagóni színû lágy és bársonyos ízû sherry.
1 843 Ft + ÁFA (2 340 Ft)
Einheitspreis: 2 457 Ft/L + ÁFA (3 120 Ft/L)
db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel